Inside Sales

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij, ter uitbreiding van ons Sales Team, een Inside Sales Medewerker (m/v)

Wat ga je doen?

Als klantgerichte en commerciele zeevracht-specialist werk je vanuit ons kantoor in de Rotterdamse Waalhaven, volg je snel en adequaat (aan)vragen van klanten/potentials op, bel je offertes en leads na, zorg je voor een pro-actieve service richting onze relaties en draag je tevens zorg voor de administratieve afhandeling van al deze activiteiten. Als onderdeel van ons jonge en ambitieuze Sales Team ben je daarmee medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van onze client portfolio.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Bewezen ervaring, netwerk en succes in deze zelfstandige jagersfunctie.
  • Non-stop gefocussed op resultaten cq New Business.
  • Uitstekende (mondelinge en schriftelijke) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, als ook MS Office (Word, Excel, Powerpoint).
  • De juiste communicatieve, sociale en representatieve vaardigheden.
  • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit (met oog op beurzen, netwerkbijeenkomsten en client events in binnen- en buitenland).

Wat biedt TOLL Global Forwarding jou?

Een uitdagende en zelfstandige functie in een internationale omgeving met een leuke werksfeer, prima ontwikkelingsmogelijkheden, goed salaris, eindejaars-bonus-mogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Doorgroeien qua kennis en ervaring?

Wil je uiteindelijk tzt doorgroeien naar bijvoorbeeld een buitendienst-functie? Wil je graag cursussen volgen om je kennis te verbreden? Beiden behoren zeker tot de mogelijkheden!
Informeer hier gerust naar tijdens je sollicitatiegesprek.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren?
Stuur dan je motivatie en cv naar: vacature@tollgroup.com.
Bij vragen over deze vacature van Inside Sales Medewerker neem je contact op met:
Mark Boender – Sales Manager Netherlands, mark.boender@tollgroup.com, of 06 50211172.

TOLL Global Forwarding is onderdeel van de Australische TOLL Group (‘45.000 medewerkers op 1200 kantoren in 55 landen, jaaromzet ad 7 miljard euro en sinds 2015 onderdeel van het beursgenoteerde Japan Post’), welke wereldwijd actief is op het gebied van Ocean Freight, Air Freight, Rail Transportation, Sea-Air en Logistics.