Outside Sales Ocean Freight

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij, ter uitbreiding van ons Sales Team, een Outside Sales Medewerker (m/v)

Wat ga je doen?

Jagen op (en scoren van!) New Business. Als klantgerichte en commerciele zeevracht-hunter bezoek je wekelijks minimaal 10 klanten/potentials/beurzen, verzorg je in nauwe samenwerking met ons jonge en ambitieuze Sales Team voor een spoedige en succesvolle opvolging (intern en extern) van deze calls en draag je daarmee op significante wijze bij aan onze sales strategie en daarmee de expansie van onze organisatie.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Bewezen ervaring, netwerk en succes in deze zelfstandige jagersfunctie
  • Non-stop gefocussed op resultaten cq New Business
  • Uitstekende (mondelinge en schriftelijke) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, als ook MS Office (Word, Excel, Powerpoint)
  • De juiste communicatieve, sociale en representatieve vaardigheden
  • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit (met oog op beurzen, netwerkbijeenkomsten en client events in binnen- en buitenland.

Wat biedt TOLL Global Forwarding jou?

Een uitdagende en zelfstandige functie in een internationale omgeving met een leuke werksfeer, waarin bewezen resultaten beloond worden met een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals de voor deze functie noodzakelijke auto, laptop en telefoon) en een royaal bonus-systeem.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren?
Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@tollgroup.com.
Bij vragen over deze vacature van Outside Sales Ocean Medewerker neem je contact op met Mark Boender (Sales Manager Netherlands, mark.boender@tollgroup.com, 06 50211172).

TOLL Global Forwarding is onderdeel van de Australische TOLL Group (‘45.000 medewerkers op 1200 kantoren in 55 landen, jaaromzet ad 7 miljard euro en sinds 2015 onderdeel van het beursgenoteerde Japan Post’), welke wereldwijd actief is op het gebied van Ocean Freight, Air Freight, Rail Transportation, Sea-Air en Logistics.